Hej mina fina vänner!
Tar mig i kragen idag och gör ett inlägg. Lusten att skriva varje dag har försvunnit i röran här hemma, men ibland glimmar det till.
Nu har vi fått en hel del av kök och grovkök på plats, idag kommer bänkskivan till köket. Det är en riktig milstolpe för då får vi ugn, häll och vask på plats och det underlättar köksbestyren betydligt. Lådfronter och dörrar till skåpen kommer den 27:e, så vi kan inte lägga in saker i lådorna förrän de är på plats, men jag kan ju börja få in lite porslin o.dyl. i skåpen.
Måste också säga att jag är verkligen imponerad av Johny, av att han helt själv har rivit ut det gamla, fixat väggar och tak och monterat ihop och fått upp allt, fixat med elen och skorstenen och ja, det har verkligen fört med sig mycket arbete. Jag bara älskar den mannen för vad han är och vad han gör för att vi ska ha det bra!! I love you Johny!!
 
 
Näe mina vänner, nu är här något som inte stämmer, jag kan inte lägga ut fler bilder, så jag återkommer till detta inlägget så fort jag kan!!!!
Då fortsätter vi!!!
 
Massor att montera!
Det växer fram, så man börjar ana hur det ska bli.
Jag gillar min svan till kran!!
Inget kök= ingen matlagning= brunch på Aurora.
 
Jag är bra igång med mina promenader på morgnarna, har märkt att man rensar hjärnan och blir lite lugnare i sinnet, då klarar man av röran lite bättre.
 
Lite höstigt vissa dagar!
 
Mitt i allt detta övningskör vi med My för fulla muggar, snart klart med körkort där, hästen hinner jag också med vissa dagar, det jag har fått ge avkall på är att umgås mycket med barnbarnen, det blir bara lite få stunder, men när vi är klara såååå blir det annat!!
Vi har börjat få igång Abanico lite smått igen efter bakbensskadan och det värmer i hjärtat och gör att saker och ting blir lite lättare.
Han går på gångbandet vissa dagar och rids ett par gånger i veckan av en tjej som heter Joanne och så rider My honom några gånger, så det verkar lovande. Det är myyyyycket muskler och kondition som ska byggas upp på honom igen, så han orkar med hoppningen. Det kommer att ta tid, men vad gör det om hundra år!!?
 
Joanne och Abanico.
My och Abanico.