Hej alla!!
Det har gått några dagar och inga inlägg på denna sidan, men ni förstår, jag yrar runt överallt, hela tiden och plötsligt är det tid att lägga sig, så det har inte blivit ett jota här. Det närmar sig avrese-dan och jag tror inte att jag har haft sådan resfeber någon gång tidigare. Ja, ni som känner mig vet att detta kan bli hur rörigt som helst, eller hur Mysan!!??  Hela tiden försöker jag att även göra saker, som jag lika bra kan ta itu med när vi är hemma igen.
Annars går allt bra med My och Abanico, vi hoppade lite igår och det gick alldeles utmärkt. Du milde, vad hon lägger ner mycket jobb på allt kring hästen, det märks att hon vet vad hon vill! Duktiga, duktiga tös!!!
Familjen Svensson verkar att ha det hur bra som helst i Thailand. Varmt och skönt, med mycket bad och god mat. Barnen stormtrivs, berättade Jenny när hon ringde hem. Längtar tills jag får träffa dem!!
Nej, nu är det over and out, som gäller. Tvätt och packning, handla och vandla, ja lite kvar att göra, så skynda, skynda!!
Linda, du vet att jag tänker på dig, hoppas allt har gått bra och Gunilla, detsamma till dig, alltså jag ska tänka på dig också!!!
Här kommer några bilder som Kim skickat från Thailand!



                                        I love them!!



                       Coola glasögon!!

Kramar till alla, en riktigt gosig en till dig Jimmy, vi får höras av när vi kommer hem igen!!
Nu, sol och värme, hoppas jag!!!