Hej !

Nu kommer det att dröja ett tag innan jag bloggar igen. Dagen idag har varit ljuvlig. Packning, ätit lite, röjt lite, varit hos bästa Maria och klippt lite, lite. Jag blev som vanligt jättenöjd. Var hos optikern och fixade till mina solglasögon så de sitter ordentligt. Tjejen som fixade till dom tyckte att de var jättesnygga med lite bling-bling som jag har satt på bågarna och det ena glaset. Ingen bild på det nu, för kamerastationen är nerpackad, kan visa det i ett senare inlägg.
Var inne hos goaste Gunilla och fikade i ca 1,5 tim. Vi hann med att dryfta hur mycket som helst på den tiden. Vi kollade på gamla foto och jag kan bara säga att hon var vansinnigt snygg på en del kort. En riktig fotomodell. Gunillas dotter Michel och dotterdotter Nicole var också där. Tack för en jättetrevlig e.m.!!
Jag var inom en runda på Ringstorp och pussade på de små godingarna, sen till Daniel och lämnade bilen. Mysan och Danne ska låna Volvon så de kan flytta Abanico på fredag. Lycka till med det, ni bägge. Love you!!
Nu har jag klippt håret på Johny, så nu är han semesterfin. Holli-Hoppsan, nu börjar Allsång på Skansen.
Vi hörs så fort jag kan, när vet jag inte, men ni får hålla koll!!
Love you all!
Kramar!







                                     Nikki nyfödd



                                          Bella nyfödd