Idag är det Mysans födelsedag. Grattis på 24-års dagen Mysan!!!! Hoppas din dag blir lika underbar som jag tror.  Myssan och Daniel firar hennes dag i Norrköping på Kolmården. Koppla av och ha det jättebra, vi ser efter så allt är bra med Abanico, tills ni kommer hem. Kör försiktigt och var rädda om er.
Igår på e.m hämtade jag Bella, hon skulle sova över och så blev det. Vi grillade lite korv när Morfar Johny kom från jobb, sen var vi på lekplatsen, med docka och dockevagn. Hon somnade gott kl. 21.00. Hon har använt mig som huvudkudde och kickat på Johny hela natten, men det är det värt.
Vi vaknade vid 07-tiden och sen var det fullt ös, medvetslös. Hon satt en stund och mös i uterummet efter frukosten, med sin docka, sen var det lek i duchen som gällde.
Jenny kom med Nikki vid 10.30 och vi körde till Väla, bägge barnen skulle ha nya skor. Hög mysfaktor på denna dagen. Från det ena till det andra, " tack Johny för att du finns"!!


                                  
                                   Uterumsmys.



                           Lite tokerier innan duchen.



                      Det blev bl.a. nya glasögon på Väla.
                                  Fiiina Nikki

Nu har jag varit på Coop och handlat, gjort sallad och snart kommer Vadebo från jobb, så vi kan starta grillen. det ska bli gott med kotletter, sallad och mandelpotatis.
Ha en bra fredagskväll och var rädda om er!!
Kram från mig!!



                              Kvällens sallad.